mrežna rješenja,
komunikacije i sigurnost

WiFi mrežna rješenja

LAN mrežna rješenja

Wireless rješenja

IP telefonija PBX

Cyber security rješenja

Bitdefender antivirus rješenja

Backup rješenja

Profesionalna WiFi mrežna rješenja

Teleklik WiFi poslovna i profesionalna rješenja su namijenjena poslovnim korisnicima koji u svom poslovnom objektu svojim gostima, posjetiocima i zaposlenima žele omogućiti kvalitetan, stabilan i neograničen WiFi (bežični) pristup internetu.

Kroz višegodišnje iskustvo u uspostavljanju bežičnih mreža u javnim preduzećima, obrazovnim, zdravstvenim, privrednim i kulturnim ustanovama, Teleklik stručni tim je definisao i uspostavio standard u implementaciji rješenja za WLAN mreže.

Profesionalna LAN mrežna rješenja

Profesionalna LAN mrežna infrastruktura mora osigurati visok stepen pouzdanosti rada, visoke performanse, višestruku namjenu i jednostavnost upravljanja. Pažljivo birajući najprikladniju tehnologiju za svakog pojedinačnog klijenta brinemo o vašoj sigurnosti, stabilnosti vašeg poslovanja, štitimo vašu investiciju vodeći računa o tome da će implementirana oprema moći odgovoriti i na zahtjeve u budućnosti. Obezbjeđujemo svu neophodnu opremu počevši od najmanjih upravljivih switch-eva, PoE konekcija za implementaciju IP telefonije, najvećih L3 switch-eva i ukoliko je to potrebno do optičkih core switch-eva. Na sve naše usluge i opremu obezbjeđujemo maksimalnu garanciju.

Wireless rješenja

Profesionalna Wireless rješenja omogućavaju uspostavljanje jake primarne ili backup bežične mrežne veze između udaljenih lokacija, povezivanje mobilnih baznih stanica, uspostavljanje bežičnih sistema video nadzora, zamjenu skupih iznajmljenih linija i druge oblike poslovne komunikacije u kojima se vrši prenos podataka, slike i glasa.

IP telefonska centrala

IP telefonska centrala omogućava besplatne telefonske razgovore zaposlenih unitar firme na jednoj ili više lokacija.

Pomoću IP telefonske centrale moguće je preko interneta povezati IP telefone na udaljenim lokacijama i omogućiti zaposlenima na udaljenim lokacijama da međusobno razgovaraju besplatno kao da su u lokalu.

Povezivanjem svih lokacija firme dobijate infrastrukturu u kojoj svi pozivi od i ka izdvojenim objektima idu preko Interneta čime zaobilazite telekom operatere i visoke mjesečne troškove.

Cyber security rješenja

U savremenom poslovanju sigurnost i zaštita poslovanja su kompanijama od presudne važnosti kako bi mogle nesmetano da posluju bez straha od propusta ili napada. Da bi se spriječio mogući napad, najbolje je implementirati sigurnosno rješenje prije internih IT resursa. Najbolja prevencija je putem implementacije firewall rješenja, kako bi se filtrirao neželjeni saobraćaj prije nego što dođe u kontakt sa internim resursima.

Kada je u pitanju firewall zaštita Teleklik preporučuje sigurnosna rješenja vodećih kompanija u ovom segmentu, Palo Alto, Check Point i Fortinet.

Antivirus rješenja

Cloud antivirus obezbjeđuje zaštitu kako za radne stanice, tako i za servere. Pored standardnih opcija detekcije malicioznih programa, obezbjeđuje i napredne opcije upravljanja i kontrole mrežnim saobraćajem.

Prednosti Cloud antivirusa su centralizovana administracija antivirusnom zaštitom, podržavanje neograničog broja radnih stanica, kao i to što podjednako štiti i mobilne i geografski nezavisne radne stanice zaposlenih.

Cloud antivirus prema planu upravljanja potpuno samostalno, bez interakcije sa korisnikom, skenira sistem, ažurira sigurnosne definicjje, te obavlja druge aktivnosti potrebne za zaštitu sistema. Sva podešavanja se vrše putem centralnog web panela.

Teleklik nudi mogućnost nabavke licenci i uslugu implementacije svjetski priznatih i sertifikovanih internet security softvera Bitdefender i McAfee.

Backup rješenja

Da bi vaši podaci bili sigurni i bezbjedni, svaki uređaj i platforma moraju imati rezervnu kopiju. Koristeći centralizovanu Synology bazu rezervnih podataka, danas možete imati sve svoje rezervne podatke sačuvane na jednom mjestu.
Synology vam nudi backup softver – Active Backup Suite – besplatno sa NAS proizvodima.

Najistaknutije prednosti ovog sistema su:
• Centralizovan menadžment
• Uklanjanje duplih kopija
• Fleksibilne opcije za oporavak
• Brzo dobijanje podataka nazad

IP video nadzor

Sistemi IP video nadzora omogućavaju udaljeni pristup video nadzoru objekta i upravljanje istim sa bilo koje lokacije putem interneta. U poređenju sa zastarjelim analognim sistemima, sistemi IP video nadzora imaju brojne prednosti kao što su bolja rezolucija, kvalitetnije zumiranje, inteligentna detekcija pokreta i PoE napajanje koje korisniku omogućavaju uštedu novca, vremena i energije.

Videokonferencijski sistemi

Mnoge kompanije koriste tehnologije za kolaboraciju kako bi smanjile utošak vremena i novca potrebnog za putovanja i poboljšale produktivnost. Videokonferencijski sistemi koji omogućavaju efikasno održavanje sastanaka zahtjevaju adekvatnu infrastrukturu i tehničku podršku.

Teleklik videokonferencijska usluga nudi kompletno rješenje, uključujući infrastrukturu, implementaciju i održavanje sistema.

Smart Home rješenja

Smart Home rješenja čine život i rad lakšim i praktičnijim. Povezivanjem određenih senzora i pametnih uređaja, te automatizacijom procesa omogućavamo uštedu energije, vremena i novca, povećavamo bezbjednost i stepen kontrole.

Rješenje na klik!

BESPLATNI TELEFON TEHNIČKE PODRŠKE:
080 05 07 05

ZAHTJEVI ZA TEHNIČKU PODRŠKU
HELPDESK SISTEM
support@teleklik.ba

ADRESA
Kralja Petra II Karađorđevića 39
78 000 Banja Luka
Telefon: +387 51 491 860
Fax: + 387 51 491 868
Email: office@teleklik.ba

Translate »