it outsourcing i
tehnička podrška

TelBiz Teh

TelPro Teh

IKT mrežna oprema

Licenciranje

Server Housing

TelBiz Teh
Interventno održavanje IT opreme
i tehnička podrška

Usluga interventnog održavanja podrazumijeva održavanje IT infrastrukture po potrebi, odnosno intervenciju po zahtjevu ili prijavi problema od strane korisnika.

Interventno održavanje se izvodi kada pojedini pokazatelji daju naznaku da će doći do kvara sistema, mašine ili uređaja, ili kada pokazatelji pokažu pad performansi uređaja.

„Plati koliko trošiš“ je model naplate Teleklik usluge tehničke podrške, a koji je namijenjen preduzećima u razvoju.

TelPro Teh
Preventivno održavanje IT opreme
i tehnička podrška

Teleklik vrši preventivno održavanje vašeg IT sistema kako bi ostao u zadovoljavajućim radnim karakteristikama, koristeći sistematsko nadgledanje, detekciju i ispravak potencijalnog kvara prije nego dođe do njega. Teleklik u potpunosti preuzima kompletnu brigu o redovnom održavanju vaše računarske infrastrukture, u mjeri koja vama odgovara i garantuje vam da ćete se opustiti i fokusirati na važna poslovna pitanja, jer će tehnička pitanja biti u potpunosti riješena.

Usluga održavanja podrazumijeva tehničku podršku za Windows i Linux operativne sisteme, održavanje računara, servera, lokalnih mreža, raznih korisničkih aplikacija, organizovanje zaštite mreže putem firewall-a, zaštite od virusa, dijeljenja podataka na lokalnoj mreži i udaljenim lokacijama, backup-a i zaštite vaših podataka, te sve ostale aktivnosti koje su neophodne za nesmetano funkiconisanje vašeg informacionog sistema.

Nabavka IKT opreme

Izbor kvalitetne računarske i mrežne opreme predstavlja značajan faktor u produktivnosti i pouzdanosti vašeg poslovanja.

Naše dugogodišnje iskustvo nam govori da kvalitetni i u radu dokazani brendovi pružaju najbolji odnos cijene i kvaliteta. Naš zadatak je da u skladu sa vašim potrebama pronađemo optimalna rješenja, obezbijedimo pravovremenu isporuku robe i po potrebi implementaciju po sistemu ključ u ruke.


Kvalitetna računarska i
mrežna oprema predstavlja
osnovu svake uspješne
moderne kompanije.

Licenciranje

Licenciran softver je standard u poslovnom svijetu koji garantuje maksimalnu podršku od strane proizvođača, redovna ažuriranja na najnovije verzije softvera i instalacije sigurnosnih zakrpa.

Nelegalan softver može dovesti u opasnost vaše podatke, a samim tim i ugroziti funkcionisanje vašeg poslovnog sistema. Zakup licenciranog softvera na mjesečnom ili godišnjem nivou mnogo je isplativiji od štete koju može da prouzrokuje nelegalan softver.

Neke od licenci koje za vas možemo obezbijediti su licence za:
Windows operativni sistem za računare i servere, MS Office, VMware, Veeam, Fortinet, CheckPoint.

Server Housing
Kolokacija opreme

Server Housing je Teleklik usluga koja vam omogućava da smjestite svoj server i drugu IT opremu u tehnički adekvatno opremeljen prostor u Telekliku. Ova usluga je namijenjena kompanijama kojima izgradnja sopstvene server sale nije isplativa.

Server Housing usluga podrazumijeva smještanje vaše opreme u fizički i logički obezbjeđenu server salu sa alarmnim i protivpožarnim sistemom, sistemom profesionalne klimatizacije, direktnim pristupom internetu i neprekidnim napajanjem obezbjeđenim pomoću industrijskog UPS-a i agregata.

Rješenje na klik!

BESPLATNI TELEFON TEHNIČKE PODRŠKE:
080 05 07 05

ZAHTJEVI ZA TEHNIČKU PODRŠKU
HELPDESK SISTEM
support@teleklik.ba

ADRESA
Kralja Petra II Karađorđevića 39
78 000 Banja Luka
Telefon: +387 51 491 860
Fax: + 387 51 491 868
Email: office@teleklik.ba

Translate »