Jedan mali čin, jedan veliki doprinos: Teleklikova akcija dobrovoljnog davanja krvi

U sklopu kontinuiranog zalaganja za društveno odgovorne aktivnosti, kolektiv Teleklika je organizovao internu akciju dobrovoljnog davanja krvi. Akcija je bila rezultat predanosti našeg kolege Branka Gligića, koji je pokrenuo inicijativu i bio glavni organizator.

Tokom ove plemenite akcije, više članova našeg kolektiva se odazvalo pozivu i dalo svoj dragocjeni doprinos. Odlučili smo se za dobrovoljno davanje krvi kako bismo podržali lokalnu zajednicu i pomogli onima kojima je transfuzija neophodna za oporavak. Akcija je sprovedena u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi Banja Luka koji je obezbijedio stručno osoblje i sredstva potrebna za prikupljanje i obradu krvi.

“Odlučio sam pokrenuti ovu akciju u Telekliku jer vjerujem da je solidarnost ključna za razvoj zajednice i stvaranje pozitivnih promjena. Dobrovoljno davanje krvi je način da pomognemo ljudima u nevolji i pružimo im drugu šansu za život. Drago mi je što sam imao podršku svojih kolega koji su se odazvali ovom pozivu. Svi zajedno smo dali svoj doprinos i stvorili pozitivnu atmosferu solidarnosti i brige za druge.” – izjavio je kolega Branko kojem je ovo deveti put da dobrovoljno daruje dragocjenu tečnost.

Naša interna akcija dobrovoljnog davanja krvi bila je uspješna i donijela je vidljive rezultate. Teleklik je ponosan na svoje zaposlene koji su pokazali humanost i spremnost da pomognu onima kojima je to najpotrebnije.

Ova akcija je samo jedan od mnogih načina na koje Teleklik nastoji biti društveno odgovorna kompanija. Nastavićemo da podržavamo zajednicu i u budućnosti, promovišući vrijednosti solidarnosti i humanosti.

Hvala svim kolegama koji su se odazvali pozivu i dali doprinos njenom uspjehu. Vaša podrška i angažovanost su neprocjenjivi i inspirativni za sve nas u Telekliku.