Politika privatnosti

Teleklik.ba koristi „kolačiće“ – male tekstualne datoteke koje kreira veb-sajt i koje sadrže podatke. Oni se čuvaju na računaru posjetioca kako bi korisniku obezbijedili pristup različitim funkcijama.
Kolačiće koristimo da bismo saznali više o interakciji korisnika sa našim sadržajem i da bi nam pomogli da poboljšamo doživljaj posjetiocima našeg veb-sajta.
Posjetioci koriste funkciju dijeljenja da bi naš sajt i sadržaj preporučili na društvenim mrežama kao što su Facebook i Twitter. Kolačići čuvaju informacije o tome kako posjetioci koriste funkciju dijeljenja – mada ne na individualnom nivou.
Za neke od funkcija na našem veb-sajtu koristimo izvore trećih lica, na primjer, kada posjetiš stranicu koja sadrži video-snimke ili veze sa YouTube-om. Ovi video-snimci ili veze (i sav drugi sadržaj preuzet od trećih lica) mogu da sadrže kolačiće trećih lica, pa ćeš možda morati da na veb-sajtovima tih trećih lica pročitaš njihovu politiku o upotrebi kolačića.

Teleklik.ba koristi Google Analytics i Facebook pixel koji koriste kolačiće. Na nivou agregacije, kolačići čuvaju informacije o tome kako posjetioci koriste veb-sajt, uključujući broj prikazanih stranica o tome odakle je posjetilac i o broju posjeta, kako bi se veb-sajt poboljšao i obezbijedio dobro korisničko iskustvo.
Međutim, možeš da odlučiš da odbiješ ili blokiraš kolačiće koje postavljaju veb-sajtovi bilo kog trećeg lica tako što ćeš promijeniti podešavanja u svom pretraživaču – više detalja naći ćeš u odjeljku „Help“ svog pretraživača. Imaj u vidu da većina pretraživača automatski prihvata kolačiće, pa ako ne želiš da se kolačići koriste, moraš da ih aktivno obrišeš ili blokiraš.
Za informacije o korišćenju kolačića na pretraživačima mobilnih telefona i za detalje o tome kako da odbiješ ili obrišeš takve kolačiće, konsultuj priručnik za svoj mobilni telefon.
Ne zaboravi da ćeš, ako odbiješ korišćenje kolačića, i dalje moći da posjećuješ Teleklik.ba, ali da neke od funkcija možda neće pravilno funkcionisati.

Uslovi korišćenja

Korišćenjem bilo kog dijela Teleklik.ba veb-sajta i svih njegovih dijelova automatski prihvataš sva pravila korišćenja. Teleklik.ba zadržava pravo promjene izgleda, sadržaja i pravila korišćenja, kao i svih servisa i podstranica koje su sastavni dio veb-sajta, bez obaveze prethodne najave.
Teleklik.ba sadrži vlastite sadržaje, a može da sadrži i sadržaje partnera i oglašivača, te linkove na spoljne stranice.
Sve sadržaje koje objavljuje Teleklik.ba koristiš na vlastitu odgovornost i veb-sajt se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.
Teleklik.ba polaže autorska prava na sav vlastiti sadržaj i vizuelna rješenja. Neovlašteno korištenje našeg sadržaja bez prethodne dozvole smatra se kršenjem autorskih prava.
Ukoliko smatraš da je Teleklik.ba povrijedio tvoja autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja prigovora.

Rješenje na klik!

BESPLATNI TELEFON TEHNIČKE PODRŠKE:
080 05 07 05

ZAHTJEVI ZA TEHNIČKU PODRŠKU
HELPDESK SISTEM
support@teleklik.ba

ADRESA
Kralja Petra II Karađorđevića 39
78 000 Banja Luka
Telefon: +387 51 491 860
Fax: + 387 51 491 868
Email: office@teleklik.ba

Translate »