PAKETNI PROGRAMI

TelPro ++ Paket

Paket namijen preduzećima koja imaju potrebu za profesionalnim IT servisima.

1. Profesionalni simetrični internet – TelPro Net
2. Cloud Drive sistem za čuvanje podataka
3. Hosting web prezentacije i emailova
4. Održavanje računara i računarske opreme
5. Gratis: Antivirus rješenje

telpro
Saznaj više

O TelPro ++ paketu

TelPro usluge predstavljaju usluge namijenjene malim, srednjim i velikim preduzećima, odnosno preduzećima koja imaju potrebu za kvalitetnim internet linkom, većim memorijskim prostorom za pohranjivanje web prezentacije i podataka, velikim brojem mail adresa, raspolažu sa velikim brojem računara i servera.

Šta je sve uključeno u paket TelPro I TelPro II TelPro III TelPro IV TelPro V TelPro VI TelPro VII Prema zahtjevu
Internet
Download/Upload (Mbps) 4/4 5/5 6/6 7/7 8/8 9/9 10/10 veće brzine Interneta
Mjesečni protok (Mbps) neograničeno
Oprema i instalacija besplatno
Fiksne javne IP adrese Pul od 8 Fiksnih IP adresa
Smještanje i back-up podataka
Teleklik Cloud Drive 10 GB po korisniku
Pohranjivanje web stranice i mailova
Prostor za smještanje Internet prezentacije i email adresa* HDD: 5000 MB
Tehnicka podrška
Mjesecni protok (flat)
Parallels Plesk, Control Panel
15 domena, 40 poddomena
do 150 email adresa
20 baza podataka
99,9% uptime SLA
prema dogovoru
Tehnička podrška
Telefon i email podrška 24/7 neograničeno
Izlazak na lokaciju 240 minuta mjesečno i nivo podrške
Broj računara do 10 računara

Napomena:

Ukoliko zaposleni Teleklika provedu više od 240 minuta mjesečno na lokaciji, intervencija će biti fakturisana prema cjenovniku za uslugu Održavanje i podrška
Izlazak na lokaciju korisnika u slučaju prestanka rada servisa kritičnih za poslovanje u roku od 4 časa, a u slučaju djelimičnog narušavanja rada servisa, unutar 24 časa
Minimalno trajanje Ugovora 12 mjeseci
Besplatne Bitdefender AntiVirus licence za Ugovor potpisan na minimalno 24 mjeseca

Pošalji upit
telbiz

TelBiz ++ Paket

Paket namijen preduzećima sa nižim potrebama za profesionalnim IT servisima.

1. Poslovni asimetrični internet – TelBiz Net
2. Cloud Drive sistem za čuvanje podataka
3. Hosting web prezentacije i emailova
4. Održavanje računara i računarske opreme
5. Gratis: Antivirus rješenje

Saznaj više

O TelBiz ++ paketu

TelBiz usluge predstavljaju set usluga namijenjenih preduzećima koje imaju nešto niže potrebe za jačinom internet linka, manjim prostorom za web i mail hosting, back-up podataka, raspolažu sa manjim brojem računara.

Sadržaj TelBiz paketa
Internet
Download/Upload 12288/1024 kbps
Mjesečni protok (Mbps) neograničeno
Oprema i instalacija besplatno
Smještanje i back-up podataka
Cloud Drive 2 GB po računaru
Pohranjivanje web stranice i mailova
Prostor za smještanje Internet prezentacije i email adresa HDD: 3000 MB
Tehnicka podrška
Mjesecni protok (flat)
Parallels Plesk, Control Panel
15 domena, 40 poddomena
do 150 email adresa
20 baza podataka
99,9% uptime SLA
Tehnička podrška
Telefon i email podrška 24/7 Neograničeno
Udaljena podrška * Neograničeno
Izlazak na lokaciju ** 120 minuta mjesečno I nivo podrške

Napomena:

Ukoliko zaposleni Teleklika provedu više od 120 minuta mjesečno na lokaciji, intervencija će biti fakturisana prema cjenovniku za uslugu Održavanje i podrška
Izlazak na lokaciju korisnika u slučaju prestanka rada servisa kritičnih za poslovanje u roku od 4 časa, a u slučaju djelimičnog narušavanja rada servisa, unutar 24 časa
Minimalno trajanje Ugovora 12 mjeseci
Besplatne Bitdefender AntiVirus licence za Ugovor potpisan na minimalno 24 mjeseca

Pošalji upit

CLOUD PAKET

Predstavi se - Postavi web prezentaciju svoje kompanije na Teleklik „high-class“ servere smještene u našem data centru u Banjaluci.
Pohrani podatke - Napravi Backup podataka, omogući zaposlenima fleksibilnost i dostupnost za rad sa bilo koje lokacije u svijetu.
Zaštiti računar - Na neprimjetan način, putem centralnog web panela zaštiti računarski sistem od virusa, na svim lokacijama Vaše firme.
Komuniciraj - Pristupi emailovima preko bilo kog interent provajdera, bilo gdje u svijetu i sinhronizovano sa svih svojih uređaja.

cloud paket
Saznaj više

O Teleklik Cloud paketu

Teleklik Cloud Drive – rješenje obezbjeđuje centralnu lokaciju za pohranjivanje podataka. Takođe, obezbjeđuje i da svaki korisnik ima svoj online disk (10GB prostora) sa podacima kojima može pristupiti sa bilo koje lokacije, kao i na više različitih načina uz mogućnost dijeljenja datih podataka.

Ukoliko želite da u firmi radite sa podacima pristupajući im lokalno, a od kuće ili sa puta im prilazite online, Teleklik Cloud Drive će vam to omogućiti. Na taj način se može povećati vaša produktivnost, kao i sigurnost podataka.

Teleklik Cloud antivirus - osmišljen tako da zaštiti bilo koji računarski sistem na neprimjetan i nenametljiv način, bez obzira da li se računar nalazi u prostorijama preduzeća, ili na nekoj drugoj lokaciji.

Sistem prema planu upravljanja antivirusom potpuno samostalno, bez interakcije sa korisnikom, skenira sistem, ažurira sigurnosne definicjje, te obavlja druge aktivnosti potrebne za zaštitu sistema. Sva podešavanja se vrše putem centralnog web panela.

Teleklik je Gold partner Bitdefender za tržište BiH, koji je kreator jednog od najbržih i najefektnijih linija svjetski priznatih i sertifikovanih internet security softvera.
Bitdefender Cloud Security for Endpoints jednostavno pruža sve pogodnosti kao i klasična rješenja za radne stanice i servere bez dodatnih troškova poput dodatnog softvera, hardvera, posebnog IT ljudstva, čineći ovaj vid zaštite omiljenim za organizacije koje traže pristupačno rješenje za bezbjednost računara kojim se lako i jednostavno upravlja.
Teleklik tehnička podrška bazirana je na modelu 24/7/365, s vremenom odziva unutar 60 minuta.

Teleklik Cloud Mail Server je gotovo rješenje za napredne poslovne korisnike. Objedinjuje elektronsku poštu, kalendar i alate za kolaboraciju, instant messaging, dijeljenje radnih zadataka.

Ukoliko želite pristup elektronskoj pošti i podacima kada god, odakle i na koji način želite, a po prihvatljivoj cijeni, Teleklik Cloud Mail Server je pravo rješenje za vas jer obezbjeđuje:
jednostavno upravljanje e-mail nalogom iz bilo kog internet pretraživača,
brz pristup elektronskoj pošti, kalendaru, kontaktima, radnim zadacima i bilješkama,
pristup e-mail nalogu sa uređaja po želji (laptop, tablet, desktop računar, ...),
implementacija Cloud Mail Server rješenja je brza i laka, te prelazak na novi sistem ne morate ni da osjetite,
dovoljna je samo internet konekcija.

Podrazumijeva se i da je kompanijama od presudne važnosti bezbjednost podataka i visoka dostupnost koju obezbjeđuje privatni mail server. Teleklik platforma za mail server se nalazi na brzim i sigurnim serverima u našem data centru u Banjaluci, koji je realizovan primjenom state of the art tehnologija renomiranog proizvođača HP, sa direktnim pristupom Internetu.

Teleklik Cloud Web Hosting - omogućava postavljanje web aplikcija na naše „high-class“ servere, koji su smješteni u našem data centru u Banjaluci. Paket koji od nas dobijate je: HDD: 1GB; Mjesečni promet: Flat; Uključena tehnička podrška; Parallels Plesk Control Panel; 5 domen, 20 poddomena; 20 baza podataka, 99,9% Uptime SLA.

Pošalji upit
office365 paket

OFFICE 365 PAKET

Office 365 paket je set usluga namijenjenih najrazličitijim firmama, od najmanjih do onih najvećih.
Licencirajte Microsoft Office uz mjesečnu otplatu, zaštitite svoj IKT sistem i komunicirajte profesionalnim mail rješenjem.

Nabavite profesionalne alate uz mjesečnu otplatu:
Teleklik Mail Server
Cloud antivirus
Office 365

Saznaj više

O Office 365 paketu za posao u oblaku

Office 365 paket je kombinacija poznatih alata iz Microsoft Office paketa, Teleklik profesionalnog mail rješenja (mail server) i svjetski priznatog Bitdefender Cloud antivirus rješenja.

Office 365 paket omogućava lakše, kvalitetnije i pouzdanije obavljanje poslovnih procesa „iz oblaka“, sa bilo kojeg mjesta na svijetu. Firmama svih veličina omogućavamo visoku produktivnost uz niske troškove.

TelBiz Office 365 i TelPro Office 365 paketna ponuda

TelBiz Office 365 TelPro Office 365
Teleklik Mail Server Cloud Antivirus Office Business 365 Teleklik Mail Server Cloud Antivirus Office ProPlus 365
1 GB po mailbox-u Cloud konzola 5 uređaja po licenci / zaposlenom 1 GB po mailbox-u Cloud konzola 5 uređaja po licenci / zaposlenom
Web i desktop pristup štiti računarski sistem na neprimjetan i nenametljiv način Pristup Office aplikacijama na uređajima Web i desktop pristup štiti računarski sistem na neprimjetan i nenametljiv način Pristup Office aplikacijama na uređajima
Sinhronizacija mailova Korisnik se ne bavi instalacijom, ažuriranjem programa, skeniranjem i otklanjanjem virusa Web pristup Office aplikacijama Sinhronizacija mailova Korisnik se ne bavi instalacijom, ažuriranjem programa, skeniranjem i otklanjanjem virusa Web pristup Office aplikacijama
Kalendar, evidencija zadataka i njihova podijela sa kolega Nema dodatnih troškova dodatnog softvera, hardvera, posebnog IT ljudstva One Drive for Business 1TB memorijskog prostora Kalendar, evidencija zadataka i njihova podijela sa kolega Nema dodatnih troškova dodatnog softvera, hardvera, posebnog IT ljudstva One Drive for Business 1TB memorijskog prostora
Potpuna antispam zaštita Active Directory sinhronizacija Potpuna antispam zaštita Active Directory sinhronizacija
Kreiranje sigurnosnih kopija podataka Kreiranje sigurnosnih kopija podataka Mogućnost implementacije hibridnog modela oblaka sa serverima na lokaciji
Upotreba mail-klijenata, kao što su: Outlook, Thunderbird, Mac mail, Eudora ili bilo koji drugi POP/IMAP desktop softver Upotreba mail-klijenata, kao što su: Outlook, Thunderbird, Mac mail, Eudora ili bilo koji drugi POP/IMAP desktop softver
Mail Server se nalazi u Teleklikovom Data Centru u Banjaluci Mail Server se nalazi u Teleklikovom Data Centru u Banjaluci

Napomena:

Pristup e-mail nalogu omogućen je sa uređaja po želji (laptop, tablet, mobilni telefon....)
Jednostavno upravljanje e-mail nalogom iz bilo kog internet pretraživača
Brz pristup elektronskoj pošti, kalendaru, kontaktima, radnim zadacima i bilješkama
Aktivan je spam filter i savremena antivirusna zaštita
Razlika između paketa je u pojedinim funkcionalnostima
Koristeći Office 365 nadogradnja programskog paketa nije potrebna, uvijek ste Up-to-Date
TelBiz Office 365 dodatno omogućava profesionalno E-mail rješenje i Anti Virus licence za Vaš računar

Pošalji upit