O NAMA

Profil kompanije

Teleklik uspješno posluje od 2009. godine kao jedan od vodećih Internet Servis & Solution provajdera u Bosni i Hercegovini. Naša poslovna rješenja su optimizovana za mala i srednja preduzeća koja žele da unaprijede svoj informaciono- komunikacioni sistem uz profesionalnu pomoć i savjete iskusnih IT stručnjaka.

simetricni internet


Teleklik pruža usluge pristupa internetu, usluge bazirane na internetu, Cloud servise, kao i širok spektar svih ostalih rješenja iz oblasti informaciono - komunikacionih tehnologija.

Naš tim IT stručnjaka svakodnevno prati svjetske IT trendove, a Vama smo dostupni za svu potrebnu pomoć pri odabiru najboljeg rješenja za Vašu firmu.

Naša misija je da na osnovu kvaliteta, znanja i iskustva doprinesemo razvoju ICT tržišta na kojem poslujemo, kao i da ostanemo uspješna kompanija koja nudi kvalitna, inovativna, savremena i korisnički orjentisana tehnološka rješenja.

Radujemo se saradnji sa Vama!

PREUZMI BROŠURU

Partneri

Uspješno sarađujemo godinama sa renomiranim brendovima, kreirajući ekonomski opravdana tehnološka rješenja kreirana prema potrebama naših klijenata.