KLIJENTI

Naš uspjeh je uspjeh naših klijenata, oni su nam uvijek na prvom mjestu. Ponosni smo na uspješnu saradnju koju smo ostvarili sa mnogim firmama iz najrazličitijih oblasti poslovanja.

Klijenti o Telekliku

Customer Testimonails

Na osnovu dugogodišnje i vrlo uspješne saradnje imam samo riječi pohvala za Teleklik. Ekspeditivni i vrlo stručni u obavljanju svog posla. Partner koga ne treba mijenjati!

ARMEN BUKVIĆ ŠEF SLUŽBE ZA IT PODRŠKU, FILOZOFSKI FAKULTET U SARAJEVU
Customer Testimonails

Uz pomoć i saradnju zaposlenih u Telekliku, Zavod je svoje udaljene lokacije uvezao u VPN i na taj način smo značajno smanjili finansijske troškove na mjesečnom nivou, a pri tome povećali brzinu prenosa podataka. Saradnja sa Teleklikom je stvarno fenomenalna, dobili smo na raspolaganje tim IT stručnjaka, koji je spreman da odgovori na sve naše zahtjeve 24/7

BORIS TALIĆ IT MENADŽER ZAVODA ZA FIZIKALNU MEDICINU I REHABILITACIJU „DR MIROSLAV ZOTOVIĆ“ BANJA LUKA
Customer Testimonails

Sa kompanijom Teleklik sarađujemo od marta 2013. godine i do sada smo izuzetno zadovoljni kvalitetom usluga. Stručnom osoblju Teleklika ne predstavlja problem ni izlazak na teren poslije radnog vremena, makar to bio i izlazak na udaljene lokacije. Preciznost i efikasnost u rješavanju problema je na najvišem nivou.

DEJAN MILOVANOVIĆ GENERALNI MENADŽER AUTO MILOVANOVIĆ D.O.O. BANJA LUKA

Uspjeh naših korisnika je i naš uspjeh!

Teleklik je na vašoj strani.