HOSTING

VPS hosting – TelPro VPS – Cloud IaaS

Teleklik platforma za VPS se nalazi na brzim i sigurnim serverima u našem data centru u Banjaluci, koji je realizovan primjenom najmodernijih tehnologija renomiranog proizvođača HP, sa direktnim pristupom Internetu
Teleklik tehnička podrška je dostupna na email i telefon 24/7/365, s vremenom odziva unutar 60 minuta i otklanjanjem kvara unutar 4 sata;
Korišćenjem Teleklik VPS usluge oslobođeni ste ulaganja u hardware i dodatne internet konekcije;
Teleklik stručni tim profesionalaca će Vam pomoći da odaberete optimalnu VPS konfiguraciju, koja odgovara Vašim potrebama;
Teleklik VPS konfiguracija se, na Vaš zahtjev, može promijeniti u svakom trenutku bez potrebe za prekidanjem servisa;
Omogućen SSH pristup
99,69% uptime SLA
Zaštita fizičkog pristupa VPS-u
Rad na neprekidnom napajanju (UPS) sa prenaponskom zaštitom i sistem klimatizacije potrebnog kapaciteta
Platforma je veoma fleksibilna i pogodna za razvoj i testiranje raznih aplikacija i servisa
Mogućnost kreiranja proizviljnog broja servera
Upravljanje virtuelnim serverima se vrši preko control panela
Korisnici mogu restartovati, isključiti, uključiti, pa čak i reinstalirati svoj server
Moguće je odabrati izmedju nekoliko Linux distribucija kao što su Debian, Ubuntu, CentOS, SuSe i druge

VPS hosting
Saznaj više

O Teleklik ponudi za VPS – virtelni privatni server TelPro VPS

Virtuelni privatni server (VPS) je usluga namijenjena korisnicima sa većim zahtjevima za autonomijom i samostalnim upravljanjem u odnosu na klasični web hosting. Uz TelPro VPS na raspolaganje dobijate sve željene resurse, pri čemu imate potpunu kontrolu nad svojim serverom.

Teleklik platforma za VPS se nalazi na brzim i sigurnim serverima u našem operativnom centru, a sistem je realizovan primjenom najnovijih tehnologija renomiranog proizvođača HP, sa direktnim pristupom internetu.

Korišćenjem Teleklik VPS usluge oslobođeni ste ulaganja u hardware i dodatne internet konekcije, a Teleklik stručni tim profesionalaca će Vam pomoći da odaberete optimalnu VPS konfiguraciju, koja odgovara potrebama vaše firme.

Napomena:

Omogućen SSH pristup
99,9% uptime SLA
Tehnička podrška 24/7/365

shared web mail

Shared web i mail hosting – TelBiz Hosting

Besplatan Setup
Besplatna registracija domena
Flat Bandwidth
Windows & Linux platforma
Plesk Control Panel
Prostor na disku prema zahtjevu
MySQL, Microsoft SQL
Server smješteni u Data centru u Banjaluci
Besplatna aktivacija usluge
Telefon i mail podrška 24/7/365

Saznaj više

O Teleklik web i email hostingu – TelBiz hosting

Teleklik web hosting platforme su stabilne, predstavljaju najbolji odnos cijena – kvalitet, ispunjavaju najviše standarde i omogućavaju korisnicima da putem web panela, u bilo kom trenutku pristupe, mijenjaju ili čuvaju sadržaj svoje web aplikacije.

U zavisnosti od prirode Vašeg web sajta, obima i potreba za rad na Internetu, zavisiće i odabir TelBiz Hosting paketa.

TelBiz Hosting paket mora da odgovara veličini web sajta, trendu njegovog rasta, prometu podataka i da bude prilagodljiv izmjenama koje se vrše na web prezentaciji.

Upravo zbog toga Teleklik vam nudi hosting pakete koji će u potpunosti zadovoljiti potrebe raznih tipova web sajtova, od najmanjih ličnih do poslovnih prezentacija.

Reseller hosting

Teleklik reseller program je najbolji način da ponudite vašim korisnicima kompletnu web hosting uslugu pod imenom vaše kompanije. Takođe, omogućava vam da započnete svoj privatni biznis i da sa malo ulaganja zaradite mnogo.

Besplatan Setup
Mjesečna i godišnja pretplata
Neograničen (Flat) protok
Windows & Linux platforma
Plesk Control Panel
PHP 5.3+ ASP.NET
MySQL, Microsoft SQL

reseller hosting
Saznaj više

O programu prodaje Teleklik hostinga – Reseller hosting

Teleklik Reseller hosting je vrsta web hostinga koja ima mogućnost smještaja većeg broja Internet stranica na jednom računu. Konkretno, korisnici će zakupiti reseller hosting uslugu ukoliko imaju plan prodavati web hosting nudeći web hosting svojim klijentima.

Mnogi web dizajneri kojima su potrebni veći hosting paketi zbog svojih klijenata, zakupljeni prostor i protok (bandwith) koristi za hostovanje stranica trećih lica uz nadoknadu, što bi značilo da radite kao preprodavac.

KUPI, PRODAJ, ZARADI I NAPREDUJ!

Kao reseller, prodajete hosting pakete pod imenom vaše firme, ali i postavljate vlastite pakete sa različitim imenima, npr. S hosting paket, M hosting paket, L hosting paket i slično.

Sami postavljate mogućnosti, prostor, promet, kao i cijenu za svaki hosting paket. Prodajete svoje hosting pakete svojim klijentima.

Reseller hosting ne zahtjeva napredno poznavanje administracije web hostinga. To je obaveza kompanije Teleklik čiji ste reseller, kao i održavanje mrežne infrastrukture i hardvera.

Pošalji upit
mail server

Poslovno mail rješenje – TelPro Mail Server

Efikasno upravljanje mailovima
Web i desktop pristup
Sinhronizacija mailova
Kalendar, evidencija zadataka i njihova podijela sa kolega
Efikasno upravljanje mailom u odsustvu
Potpuni pristup opcijama za konfiguraciju gdje je email servis moguće potpuno personalizovati
Potpuna antivirus i antispam zaštita
Kreiranje sigurnosnih kopija podataka
Primanje i slanje email-ova kao i sinhronizacija sa mobilnim uređajima
Upotreba mail-klijenata, kao što su: Outlook, Thunderbird, Mac mail, Eudora ili bilo koji drugi POP/IMAP desktop softver
Mail Server se nalazi u Teleklikovom Data Centru u Banjaluci

Saznaj više

O poslovnom mail server rješenju – TelPro Mail server

Teleklik Cloud business mail server je gotovo rješenje za napredne poslovne korisnike. Objedinjuje elektronsku poštu, kalendar i alate za kolaboraciju, instant messaging, dijeljenje radnih zadataka.

Ukoliko želite pristup elektronskoj pošti i podacima kada god, odakle i na koji način želite, a po prihvatljivoj cijeni, Teleklik Cloud mail server je pravo rješenje za Vas jer obezbjeđuje:
jednostavno upravljanje e-mail nalogom iz bilo kog internet pretraživača
brz pristup elektronskoj pošti, kalendaru, kontaktima, radnim zadacima i bilješkama
pristup e-mail nalogu sa uređaja po želji (laptop, tablet, mobilni telefon, ...)
dovoljna je samo internet konekcija

Teleklik poslovni mail server je nezavisan od operativnog sistema ili softvera koji je instaliran na računaru, mobilnom telefonu ili drugom uređaju preko kojeg pristupate internetu. Korisnik ne mora da mijenja svoje navike ili gubi bilo koju postojeću funkcionalnost, već se jednostavno može koristiti sa bilo kojim mail-klijentom, kao što su: Outlook, Thunderbird, Mac mail, Eudora ili bilo koji drugi POP/IMAP desktop softver.

Podrazumijeva se i da je kompanijama od presudne važnosti bezbjednost podataka i visoka dostupnost koju obezbjeđuje privatni mail server.

Teleklik platforma za Cloud mail server se nalazi na brzim i sigurnim serverima u našem data centru u Banjaluci, koji je realizovan primjenom state of the art tehnologija renomiranog proizvođača HP, sa direktnim pristupom Internetu.

Pošalji upit

Profesionalno mail rješenje – Microsoft Exchange Mail Server

Sa exchange serverom sve je pod kontrolom korisnika, bilo da je rješenje u cloud-u, bilo on premise ili hibridno rješenje smještanja mailbox sandučića.
Spriječavanje gubitka podataka, jer su mailovi pohranjeni na Microsoft-ovim serverima.
Web-based Exchange administrativni centar.
Exchange email je dostupan sa bilo kojeg uređaja (računar, telefon, tablet I sl.), kao i napredne karakteristike kao što su dijeljenje kalendara, dokumenata.
Omogućena upotreba Outlook aplikacija za iOS, Windows i Android operativne sisteme ili upotrebom maila putem web pristupa.

exchange
Pošalji upit

SSL Sertifikati

Trend rasta je čist – HTTPS se usvaja nevjerovatnom brzinom, a Internet pretraživači anatemizuju sajtove koji nemaju HTTPS. SVI WEBSITE-ovi koji nemaju HTTPS su prikazani kao nesigurni sa velikim upozorenjem korisniku. Takođe, svi sajtovi bez HTTPS-a koji se pretražuju i gledaju inkognito mode-u takođe su označeni kako nesigurni..

exchange
Pošalji upit