hosting i domeni

TelBiz Hosting

Domeni

SSL Sertifikati

Shared web i mail hosting
TelBiz Hosting

Teleklik web hosting platforme su stabilne, predstavljaju najbolji odnos cijena – kvalitet, ispunjavaju najviše standarde i omogućavaju korisnicima da putem web panela, u bilo kom trenutku pristupe, mijenjaju ili čuvaju sadržaj svoje web aplikacije.

TelBiz Hosting paket mora da odgovara veličini web sajta, trendu njegovog rasta, prometu podataka i da bude prilagodljiv izmjenama koje se vrše na web prezentaciji.


Besplatan Setup
Besplatna registracija
domena

Registracija domena

Izbor i zakup domena je jedan od prvih koraka ka vašem nastupu u digitalnom svijetu. Za mnoge korisnike koji svoje poslovanje baziraju na internetu on je jedan od najvažnijih resursa. Sve obaveze i pravne nedoumice po pitanju registracije i održavanja domena prepustite našem stručnom timu.

SSL sertifikati

SSL sertifikati podižu bezbjednost web stranica na visok nivo, a svim posjetiocima web stranice šalju jasnu poruku da su njihovi podaci zaštićeni na određenoj web stranici.

Uz pomoć SSL sertifikata komunikacija web browsera sa web serverom je enkriptovana, što posjetiocima web stranica obezbjeđuje najveći nivo bezbjednosti i povjerenja u web site koji posjećuju.

Teleklik u ponudi ima SSL sertifikate digitalinih provajdera Comodo i GeoTrust. Comodo sertifikati su namijenjeni korisnicima kojima je potreban osnovni vid zaštite koji nude SSL sertifikati. GeoTrust sertifikati su namijenjeni naprednim korisnicima kojima je potreban visok nivo zaštite. Ove sertifikate preporučujemo korisnicima sa ozbiljnijim zahtjevima za osiguranjem kao što su e-commerce sajtovi, banke, kao i državne institucije.

U cijene svih sertifikata je uključena instalacija, konfiguracija i puštanje u rad. Rokovi isporuke za navedene sertifikate su u prosjeku do 3 radna dana.


https:/

Rješenje na klik!

BESPLATNI TELEFON TEHNIČKE PODRŠKE:
080 05 07 05

ZAHTJEVI ZA TEHNIČKU PODRŠKU
HELPDESK SISTEM
support@teleklik.ba

ADRESA
Kralja Petra II Karađorđevića 39
78 000 Banja Luka
Telefon: +387 51 491 860
Fax: + 387 51 491 868
Email: office@teleklik.ba

Translate »