hosting i domeni

TelBiz Hosting

Domeni

SSL sertifikati

TelBiz Hosting
Shared Web&Email Hosting

Teleklik web hosting platforme su stabilne, predstavljaju najbolji odnos cijena – kvalitet, ispunjavaju najviše standarde i omogućavaju korisnicima da putem web panela, u bilo kom trenutku pristupe, mijenjaju ili čuvaju sadržaj svoj web sadržaj.

TelBiz Hosting paket mora da odgovara veličini web sajta, trendu njegovog rasta, prometu podataka i da bude prilagodljiv izmjenama koje se vrše na web prezentaciji.


Besplatan Setup
Besplatna registracija
domena

Registracija domena

Registracija domena je jedan od prvih koraka ka vašem nastupu u digitalnom svijetu. Za mnoge korisnike koji svoje poslovanje baziraju na internetu on je jedan od najvažnijih resursa. Sve obaveze u vezi registracije domena možete prepustiti Teleklik stručnom timu.

SSL sertifikati

SSL sertifikati podižu bezbjednost web stranica na visok nivo, a svim posjetiocima web stranice šalju jasnu poruku da su njihovi podaci zaštićeni na određenoj web stranici.

Uz pomoć SSL sertifikata komunikacija web browsera sa web serverom je enkriptovana, što posjetiocima web stranica obezbjeđuje najveći nivo bezbjednosti i povjerenja u web stranice koji posjećuju.

Teleklik pruža uslugu nabavke i implementacije SSL sertifikata digitalinih provajdera Comodo i GeoTrust.


https:/

Rješenje na klik!

BESPLATNI TELEFON TEHNIČKE PODRŠKE:
080 05 07 05

ZAHTJEVI ZA TEHNIČKU PODRŠKU
HELPDESK SISTEM
support@teleklik.ba

ADRESA
Kralja Petra II Karađorđevića 39
78 000 Banja Luka
Telefon: +387 51 491 860
Fax: + 387 51 491 868
Email: office@teleklik.ba

Translate »